دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

پیام تسلیت

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت استاد فرهیخته و عضو هیأت علمی دانشگاه زنده یاد مهندس عبدالصالح مظاهری

رئیس دانشگاه، دکتر ظهیری نیا در پی درگذشت استاد فرهیخته و عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان، زنده یاد مهندس مظاهری، پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

خبر تأسف بار درگذشت استاد فرهیخته دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه هرمزگان، زنده یاد مرحوم مهندس عبدالصالح مظاهری، موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب و جامعه دانشگاهی گردید.

مهندس مظاهری، از اساتید برجسته دانشگاه هرمزگان یکی از قدیمی ترین اساتید دانشگاه و استاد برجسته حوزه معماری و عمران بودند، آن مرحوم بخش مهمی از عمر مفید خود را صرف تحقیق و پژوهش کردند و خدمات علمی و اجرایی متعددی در حوزه تخصصی خود ارائه نمودند و آثار برجسته ای از خود به یادگار گذاشته‌اند.

در کنار فعالیت گسترده علمی، به تمام معنا فردی دیندار، اخلاق مدار و متشخص بودند که همواره منش کریمانه و رفتار پدرانه ایشان در اذهان باقی خواهد بود.

اینجانب فقدان این استاد برجسته را به جامعه علمی و دانشگاهی تسلیت عرض نموده و ضمن آرزوی غفران و رحمت واسعه الهی و علو درجات برای آن عزیز، از درگاه ایزد منان برای خانواده محترم مرحوم صبر و شکیبایی و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

فرزانه معظم 1402/10/02 11:41:47 AM
عرض تسلیت دارم به جامعه دانشگاهی بسیار باشخصیت و مردم دار
مجید 1402/10/02 12:29:38 PM
روحشان شاد و یادشان گرامی
همکار 1402/10/02 2:03:23 PM
خدا رحمتش کنه مرد نازنینی بود.
همکار 1402/10/22 10:37:41 PM
یک عمر با شرافت، معرفت و صداقت و نیک سرشتی زندگی کردند و از بهترین مهندسان، استادان و انسانهایی که می شناختم بودند. مرگ ایشان بسیار غم بار بود ..مرد نکونام نمیرد هرگز....