معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات

فراخوان علمی سی امین اجلاس سراسری نماز

​فراخوان علمی سی امین اجلاس سراسری نماز با عنوان نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه اعلام شد.

؛ ​فراخوان علمی سی امین اجلاس سراسری نماز با عنوان "نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه" با هدف ، تمرکز بر روی "شناخت مسئله" و " استخراج و تدوین وظایف و تکالیف اصلی دستگاه ها" و " چاره اندیشی برای ترسیم نقشه راه و تدوین برنامه جهت حل مسئله"  برای مدیران ارشد نظام، محققان و استادان حوزه و دانشگاه و فرهنگیان و دستگاه هایی نقش آفرین در پرورش آینده سازان، اعلام شد.

قالب های ارائه آثار:

رساله دکتری، مقالات علمی، پژوهش های کاربردی و مطالعات تطبیقی

علاقه مندان می توانند از  از ۱۰ مهر لغایت ۱۵ آذر ۱۴۰۲   از طریق سامانه noor.namaz.ir نسبت به ثبت نام و ارسال آثار اقدام نمایند.

زمان اعلام نتایج:

نیمه دوم آذر ۱۴۰۲ از طریق پایگاه اطلاع رسانی www.namaz.ir

شرایط شرکت و پذیرش آثار :

اطلاعات تکمیلی و شرایط عمومی و اختصاصی از طریق درگاه اجلاس و نشانی های اعلام  شده در بخش راه های ارتباطی قابل مشاهده می باشد .

راه‌های ارتباطی با دبیرخانه دائمی اجلاس های سراسری نماز:

تهران – خیابان آیت الله طالقانی – میدان فلسطین- پلاک 387 - ستاد مرکزی اقامه نماز   کدپستی:  1417743181

تلفن: ۸۶۰۳۷۵۰۶ – ۰۲۱

سامانه پیامکی: ۱۰۰۰۰۱۷