معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات

مسابقه ملی مرور نویسی

هلت ثبت نام مسابقات مرورنویسی دانشجویی از تاریخ ۲۹ / ۷ /۱۴۰۲ لغایت۴ / ۸ / ۱۴۰۲  است. این مسابقات در سطح ملی و برای اولین بار در کشور با همکاری خانه کتاب و ادبیات برگزار می‌شود.
شرکت کنندگان گرامی باید پس از دیدن محتوای آموزشی تهیه شده، از بین کتاب‌هایی که در فرم ثبت نام مشخص نموده‌اند یا از لیست کتاب‌های پیشنهاد شده یک کتاب را انتخاب کنند، سپس یک مرور کوتاه ۶۰۰ الی ۸۰۰ کلمه‌ای بنویسند و تا پایان روز ۱۵ آبان در سایت kosarut.ir بارگزاری کنند.
محتوای آموزشی و فرم ارسال آثار در سایت بارگزاری و اطلاع رسانی خواهد شد.
*لازم به ذکر است همه دانشجویان درحال تحصیل امکان شرکت در این مسابقات را دارند.
*کتاب های ترجمه، کودک، کتاب درسی و دانشگاهی برای این دوره مسابقات معتبر نمی‌باشد.
* لینک نام ثبت https://kosarut.ir/panjareh_book
پس از بررسی مرورهای ارسال شده، مرورهایی که امتیاز لازم را کسب کنند وارد مرحله اصلی مسابقات می‌شوند ، این مرحله به صورت حضوری از تاریخ ۲۴ / ۸ / ۱۴۰۲ الی ۲۶ / ۸ / ۱۴۰۲ در تهران برگزار خواهد شد. به نفرات برگزیده مسابقات، جوایز ارزشمند نقدی، غیرنقدی و گواهینامه معتبر و رسمی مرورنویسی اهداءخواهد شد. سایر شرکت کنندگان در مرحله نهایی نیز در صورت کسب امتیاز کافی، حائز کسب گواهینامه این دوره خواهند شد.