مرکز مطالعات و تحقیقات هرمز (پژوهشکده هرمز)

ArEn

تقدیر از برگزارکنندگان نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه

آیین تجلیل از عوامل برگزاری "نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه" روز چهارشنبه مورخ 23 اسفندماه سال 1402 در سالن پژوهش دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

آیین تجلیل از عوامل برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه روز چهارشنبه مورخ 23 اسفندماه سال 1402 در سالن پژوهش دانشگاه هرمزگان با حضور جناب آقای دکتر احمد باران زاده معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان و جناب آقای دکتر سید محمد حسینی مدیر محترم امور پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان برگزار گردید. در این مراسم از تلاش‌های جناب آقای دکتر عبدالرزاق رحمانی ریاست محترم مرکز مطالعات و تحقیقات هرمز، جناب آقای دکتر نوید احمدی نسب دبیر اجرایی کنفرانس، جناب آقای دکتر محمد کاظمی رئیس کمیته اجرایی و مسئول کمیته داوران و کارگاه‌های کنفرانس و دیگر عوامل اجرایی این کنفرانس تقدیر گردید.